Στους αγωνες Μίνι Βόλεϊ στην Πλατεία Αριστοτέλους συμμετείχε ο Προμηθέας (φώτο - βίντεο)

Με χρώματα και χαρούμενες παιδικές φωνές γέμισε το πρωί του Σαββάτου το κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς δεκάδες παιδιά έπαιξαν βόλεϊ στην ηλιόλουστη Πλατεία Αριστοτέλους, χαρίζοντας μοναδικές εικόνες στους φίλους του αθλήματος.
Στην πρώτη μέρα του τουρνουά Μίνι Βόλεϊ που διοργανώθηκε από την ΕΠΕΣΘ, με τη συνεργασία της ΕΟΠΕ και του Δήμου Θεσσαλονίκης, παρόντες ήταν ο πρόεδρος της FIVB Δρ. Αρι Γκράσα, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης και μέλη του ΔΣ, ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της ΕΠΕΣΘ, Βαγγέλης Ντινόπουλος και Γιώργος Διονάς και ο βετεράνος διεθνής αθλητής Αντρέικ Κράβαρικ. Ο κ. Γκράσα μίλησε στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες, τους παρότρυνε να συνεχίσουν να παίζουν βόλεϊ και φωτογραφήθηκε μαζί τους, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης ο κ. Μαυρομάτης και ο Κράβαρικ.
Το τουρνουά διεξάγεται στο πλαίσιο των αγώνων του World League και διοργανώνεται από την ΕΠΕΣΘ, σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την ΕΟΠΕ. Παίρνουν μέρος αθλητές και αθλήτριες από 19 σωματεία της Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, που δίνουν αγώνες διάρκειας 12 λεπτών. Το τουρνουά ολοκληρώνεται την Κυριακή 21 Ιουνίου, με ώρα έναρξης 9.30 πμ.
Οι αθλήτριες του  Προμηθέα (Αρμουτσή Τατιάνα, Κιοσέ Ισμήνη, Κεσσοπούλου Στέλλα και Ευθυμίου Ηρώ) αγωνίστηκαν, και φωτογραφήθηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους, μια εμπειρία που θα την θυμούνται για πάντα!
Την Κυριακή οι αγώνες δεν πραγματοποιήθηκαν, λόγο καταιγίδας.
Δείτε φωτογραφίες από τους αγώνες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget