Ελένη Γιαννούδη " Αγκαλιάζουμε τον αθλητισμό"

Η Ελένη Γιαννούδη είναι Αντιδήμαρχος Απασχόλησης-Κοιν Προστασίας-Υγείας και Παιδείας στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη με έδρα το ΔΔ Πυλαίας και υπόσχεται να αναμορφώσει κάθε μορφή αθλητισμού στον τομέα ευθύνης της ,βάζοντας τον πήχη ψηλά.

"Είχα ενασχόληση με τον αθλητισμό και στην προηγούμενη θητεία μου στο Δήμο Πυλαίας και μπορέσαμε να παραδώσουμε στους δημότες μας το γήπεδο ποδοσφαίρου "Αντώνης Καραμπουρνιώτης" στο οποίο τοποθετήσαμε τεχνητό χορτοτάπητα και δημιουργήσαμε και το γυμναστήριο όπου αθλούνται οι νέοι του δήμου μας. Δυστυχώς μας πρόλαβε η οικονομική κρίση και δεν μπορώ να σας πω πότε θα ξεκινήσει το κολυμβητήριο που έχει ανάγκη η περιοχή ,όπως και ενα κλειστό γυμναστήριο 2-3.000 θέσεων που θα είναι η έδρα των ομάδων μας οι οποίες θα μετέχουν σε εθνικά πρωταθλήματα"


Η όμορφη και ευγενική Αντιδήμαρχος δηλώνει φίλη του υγρού στίβου αφού κατέχει Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κωπηλασία (τετράκοπος με πηδαλιούχο) αλλά αυτό δεν την εμποδίζει με την άνεση που τη διακρίνει να αναφέρει : 
" Ο αθλητισμός κάθε μορφής είναι δεκτός και αποδεκτός και αυτόν στηρίζουμε ως δημοτική αρχή μετά ...μανίας. Θέλουμε οι νέοι να βρίσκονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους να γυμνάζονται και να ευχαριστιούνται αυτό που κάνουν .Θέλουμε να μένουν μακριά από άλλες ενασχολήσεις και αν πετύχουμε τον στόχο αυτό για όλους μας θα είναι μιά μεγάλη νίκη".
Αναφερόμενη δε στους χώρους άθλησης του δήμου σε επίπεδο εξάσκησης των νέων είπε .

" Τις ανάγκες μας τις καλύπτουν στα ομαδικά αθλήματα τα κλειστά σχολικά γυμναστήρια που φροντίζουμε να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, όπως  το κλειστό δημοτικό γυμναστήριο της Πυλαίας  και τα δύο γήπεδα ποδοσφαίρου. Φυσικά επειδή οι ανάγκες είναι πολλές δεν σταματάμε εδώ και στις επιδιώξεις μας είναι να ζητήσουμε από την Πολιτεία και άλλους χώρους άθλησης"

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget